Transformeren met paarden

In mijn jonge jaren waren de paarden al bij mij op mijn levenspad. In de tijd dat ik als jeugdzorgwerker werkte, voelde ik de wens om de kracht van het wezen paard uit te dragen in het werken met kinderen en volwassenen.

Door trauma of de “druk΅ van de maatschappij kan het zijn dat we als opgroeiend mensje meer in ons hoofd gaan wonen dan in ons lichaam. 

Paarden zijn gevoelige wezens en voelen onze energie. Met hun onbegrensde compassie ´vertellen´ ze jou met hun lichaamstaal waar je mag transformeren.

Ik vind het belangrijk dat het wezen paard naast liefdevolle leermeester vooral ‘paard’ kan zijn, en in hun innerlijke kracht kunnen blijven. De paarden leven in een kleine kudde en zijn altijd buiten met schuilmogelijkheid. Het leven is van de paarden, en wij mensen komen op bezoek. 

Paardencoaching Roos Roes
Paardencoaching Roos Roes Milo Ammarillis

De Paarden

Amaryllis is een lieve wijze blonde haflinger merrie van 25 jaar. Met liefde vertelt ze je wat ze bij jou voelt. Als mama van haar kudde geeft ze steun en zorg waar nodig. Ze leert je om de controle los te laten en te vertrouwen op jezelf.

Milo is een vrolijke bruine haflingerkruising van 16 jaar. Als klein onzeker veulentje kwam hij in de kudde. Milo is een grote stoere jongen geworden, maar vindt een spelletje altijd leuk. Milo kan heel zacht en ook heel duidelijk zijn. Milo is dol op eten. De geur van iets lekkers in je zak heeft hij meteen door!

Mijn fundament van paardencoaching ligt bij Caprilli Coaching. Ik heb in 2020 en 2021 meerdere opleidingen afgerond:

  • Basisopleiding paardencoaching
  • Systemische paardencoaching
  • Paardencoaching voor kinderen
  • Paardencoaching en trauma

Samenwerking met www.equikidscoaching.nl

Kom je met ons verbinden? 

 

De paarden vinden het fijn om maximaal 2 coachees tot 21 jaar een tijdje mee te nemen in hun leven. Een traject coaching met paarden kan ook gecombineerd worden met mindfulness.

Voor volwassenen is een combinatie van transformatiesessie(s) en coachsessie(s) met paarden mogelijk.  

Neem contact op over de mogelijkheden.  

Door naar te paarden te kijken is er veel meer zichtbaar dan dat jij en ik zonder hen kunnen waarnemen. Ervaar de kracht van deze leermeesters.

Roos Roes transformatief coachen

Contact

Ik kom graag met je in verbinding.
Neem contact op door een mailtje te sturen naar:
roosroes@hotmail.com
of stuur een whatsapp bericht naar
0646135572