Mindfulness voor Kinderen

Na jaren vol van het leven ervaren, input en prikkels kwam ik niet meer tot ´stilzitten´. De school van het leven kan een intense beleving zijn waarin we van alles willen. Ons denken neemt de leiding en we raken de verbinding met ons lichaam, met onze essentie kwijt. 

Toen ik op dat punt kwam ben ik begonnen met mindfulness en meditatie. In 2021 heb ik de opleiding Kindertrainer Methode Eline Snel afgerond. Vanuit deze basis en mijn eigen gronding neem ik je mee in de beoefening van mindfulness.

 

 

Mindfulness voor kinderen
Paardencoaching Roos Roes Milo Ammarillis
Paardencoaching Roos Roes Milo Ammarillis
Paardencoaching Roos Roes Milo Ammarillis

Mindfulness

In de basis staan kinderen ontzettend Mindful in het leven. Mindfulness betekent simpelweg: volledig bewust zijn van de huidige ervaring. Je kunt het woord ‘mindfulness‘ vertalen met ‘opmerkzaamheid’ of ‘aandachtigheid’.

Door omgevingsfactoren kan het zijn dat de natuurlijke aandachtigheid te weinig ruimte krijgt in de ontwikkeling van een kind. Door de drukke agenda’s van het familie leven en de planning van school. In de 10 sessies van Mindfulness voor kinderen gaan we spelenderwijs aan de slag de natuurlijke opmerkzaamheid weer ruimte te geven.

Aanbod

  • Individueel
  • Op school
  • Training voor kinderen in een kleinschalig groepje
eline snel certificaat mindfulness kinderen
Ervaring van een klant:
"Paarden voelen exact aan hoe het met jouw energie is en spiegelen jou!
Vandaag heb ik in een paardencoaching mogen ervaren hoe ik mijn emoties wegstop. En dat mijn kwetsbaarheid er mag zijn"

Contact

Ik kom graag met je in verbinding.
Neem contact op door een mailtje te sturen naar:
roosroes@hotmail.com
of stuur een whatsapp bericht naar
0646135572